Bruun & Stengade... Det kanske inte är det lättaste namnet att uttala, men när det gäller herrkläder tror vi att vi vet vad vi pratar om. Och vårt bevis finns i kläderna; modernt, urbant, bärbart och stilfullt herrmode med ett öga för detaljerna och uppmärksamhet på vad som är trendigt. Under det senaste decenniet har vi vuxit från ett litet danskt företag till ett erkänt internationellt varumärke, vilket bevisar att när det gäller stil talar vi alla samma språk.

 

LITE HISTORIA

År 2004 grundade Niels Bruun och Peter Stengade sitt varumärke med en blygsam kollektion skjortor och med avsikten att ge ett klassiskt men enkelt sätt att klä sig till den självmedvetne Köpenhamnsbon. Vi anser fortfarande att våra skjortor är ryggraden i företaget, men under tiden har kollektionen vuxit, många produktkategorier har lagts till i sortimentet och Bruun & Stengade är nu ett allsidigt herrklädesmärke som erbjuder allt som passar både på jobbet och på helgen.

VAD VI GÖR

Det handlar om att se bra ut, att må bra och att veta att du har gjort rätt. Bruun & Stengade lever - och designar - efter detta. Varje säsong går vi igenom allt från passform till tyg, detaljer, detaljer att slutföra, för att se till att varje kollektion bygger på att varje man ska kunna skapa sig en perfekt garderob. Vi talar inte om för dig vad du ska ha på dig, vi erbjuder dig bara det bästa och låter det vara upp till dig att uttrycka din egen stil och individualitet, tryggt förvissad om att vi har gjort allt bakgrundsarbete när det gäller kvalitet och pris. Det handlar inte om att utveckla något nytt och annorlunda. Vi är långt ifrån de enda som tillverkar kläder, men vår vision är enkel - vi strävar efter att erbjuda något bättre än det som redan finns där ute.

HUR VI GÖR DET

Bruun & Stengade är helt oberoende och privatägt. Vi har en lugn skandinavisk inställning till affärsverksamhet, men en internationell vision - en kombination som har visat sig vara ovärderlig för att få verksamheten att växa starkt och snabbt under det senaste decenniet. Vi tänker globalt samtidigt som vi agerar lokalt och bygger starka relationer genom hela leveranskedjan från våra tillverkningspartner i Fjärran Östern till våra återförsäljare över hela världen. Mode är ingen raketforskning, men det krävs expertis, kunskap, lite mod och humor. Lyckligtvis verkar vår framgång bero på att vi har en tillräcklig dos av var och en av dem.