Returpolicy

Är den levererade varan inte rätt? Oroa dig inte - vi har gjort det enkelt för dig att returnera den när du handlar hos Bruun & Stengade.

Gå till vår returportal och returnera paketet till din lokala GLS-paketbutik. Priset för retur är 49 SEK, som dras av från det återbetalade beloppet.

Observera att vi inte erbjuder byten i vår webbutik, så skicka tillbaka varan till vårt lager och gör en ny beställning.

 

Returkrav

Du har rätt att returnera dina varor inom 30 dagar efter mottagandet i ursprungligt skick. Artikeln får inte vara skadad, ha tecken på användning eller sakna etiketter och måste returneras i originalförpackningen. Vi återbetalar returbeloppet till ditt bankkonto inom 14 dagar efter att vi har tagit emot din retur om den returnerade varan uppfyller våra krav. Vi kommer att hålla inne återbetalningen om kraven inte uppfylls.

Vi hänvisar också till våra villkor.

Reklamation

Om du har fått en skadad vara eller om du har problem med produkten, skicka ett e-postmeddelande till webshop@bruunogstengade.dk så hanterar vi din reklamation så snart som möjligt.